2013-04-27

Fotarbete

Idag har jag och hustrun gått runt på stan och handlat kläder med äldsta sonen. En av hans födelsedagspresenter var en dag på stan med mamma och pappa för att handla kläder och umgås tillsammans med lunch och fika. Det blev en fin dag. Yngsta sonen var på fotbollscup och hade morfar med sig, så de fick också lite egentid tillsammans.

Det var ett riktigt skönt och fantastiskt fint väder idag. Kände att jag ville komma ut och springa innan det var dags för middag, men lite kort om tid. Valde att prova och springa i spåret hemmavid och tänkte att det nog är blött och geggigt, synd att blöta ner strumporna ... och skorna inför morgondagens långpass. Valde att springa barfota, ja - eller i barfotaskorna, mina Merrell Trail Gloves.

Det var dock torrt och fint i spåret. Kändes också bra i fötterna och vaderna så jag höll inte igen tempomässigt - sprang på så som jag kände för stunden. Men jag valde att bara springa ett varv 2,5 km.
Nu en stund efteråt märker jag att fötterna och vaderna förstås fått jobba lite extra. Det är nog bara nyttigt, känns inte dåligt på något sätt.

Svågern har, efter röntgen och konstaterat elakartad cancer, varit på biopsi och väntar nu på slutligt besked om typ och kommande behandling.

2 kommentarer:

  1. Så oerhört tråkigt och sorgligt med din svågar. Jag hoppas att utgången blir så bra den nu kan bli under rådande omständigheter.
    Är bra sugen på ett par barfotadojjor...men vet inte om jag vågar med mina kassa hälsenor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sofia!

      Vad gäller hälsenor och barfotadojjor så är det ju lite vanskligt. Samtidigt kan det ju vara ett sätt att stärka upp dem om man är riktigt försiktig. Tror man inte ska springa mer i början än du rekommenderade mig under rehab av min hälsena. Korta, korta sträckor i början.

      Radera