2013-05-25

Ensamma

Idag har jag och yngsta sonen ägnat dagen tillsammans. 

Äldsta sonen tog sitt pick & pack och åkte på paddelhajk med scouterna. Hustrun tog sitt och drog till Spanien igår. Så vi blev ensamma kvar. :-)

Det går ingen nöd på oss - vi får ju en dag för oss själva. Det är inte ofta. Vi är nog lite dåliga på att dela upp oss i familjen och göra olika saker. Tror det är nyttigt för grabbarna att få var och en få vara själv med mamma eller pappa ibland.

Vår dag har varit grymt bra även om den inleddes i morse med förlust i en seriematch i fotbollen för sonen. Den här helgen är fullspäckad med aktiviteter i Västerås. Det är barnfestival på stan, skärgårdsdagar i hamnen, vårmarknad på Rocklunda och flygetsdag på Hässlö.

Eftersom morfar varit med pojkarna på vårmarknad igår så tog vi cyklarna ner på stan och njöt av vädret, shoppade lite och åt lunch. Sedan cyklade vi till hamnen där sonen provade på segway. Vi avrundade med glass i solen och cyklade hem.

Efter mycket tvekan provade han...inget han ångrar nu... :-)

Nu blir det grillade marinerade kycklinglårfileer som vi ska göra wraps på... kastade ihop en guacamole till det. Tur att man har den lilla gourmet-killen här hemma med sig. :-)

Det var vilodag från löpningen igår och så får det bli idag också.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar